U heeft samen met uw echtgenoot / echtgenote een huurwoning. Helaas hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan. Maar wie mag in de woning blijven? U probeert er samen uit te komen maar helaas lukt dit niet. Wat nu? Kijkende naar het huurrecht wordt aangegeven dat bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap u beide huurder bent. Het is van belang dat u eerst in onderling overleg er probeert uit te komen. Lukt dit niet, kunt u dit geschil voorleggen aan de rechter. De rechter zal dan via een belangenafweging kijken wie er in de woning mag blijven. Indien er kinderen in het spel zijn, mag meestal de partner waarbij de kinderen gaan wonen de woning blijven huren. Heeft u deze of andere vragen over het huurrecht, bespreek deze dan met een huurrecht advocaat. Zoekt u een huurrecht advocaat in de buurt. Zoek dan niet verder, wij zijn gevestigd in Bergeijk en Bladel en willen u graag bijstaan.
Als verhuurder dient u zich aan de huurrechtelijke regels (bijvoorbeeld betreffende de huurprijsverhoging, in de plaats stelling, onderhoud of beëindiging van de huurovereenkomst) te houden. Helaas voor u zijn er heel veel huurrechtelijke regels. De regels zijn verspreid over tal van wetten. Wilt u daarom graag overzicht krijgen neem dan contact op met een huurrecht advocaat, welke kantoor houdt in de omgeving Maarheeze. Deze kan u van informatie voorzien. U kunt zich reeds inlezen op onze website: www.knegtmansadvocaten.nl.
Wij hebben de koffie voor u klaar staan. Dus wilt u graag met een huurrecht advocaat (welke kantoor houdt in de omgeving Maarheeze) uw situatie bespreken (bijvoorbeeld over in de plaats stelling, beëindiging van de huurovereenkomst of huurprijsverhoging), maak dan een afspraak. Neem contact met ons op.